x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică AUR susţine că prin negocierile dintre PNL şi PSD se vrea securizarea mandatului lui Klaus Iohannis

AUR susţine că prin negocierile dintre PNL şi PSD se vrea securizarea mandatului lui Klaus Iohannis

10 Noi 2021   •   15:57
AUR susţine că prin negocierile dintre PNL şi PSD se vrea securizarea mandatului lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Lucian Alecu

Alianţa pentru Unirea Românilor susţine că negocierile dintre PNL şi PSD pentru a forma o coaliţie de guvernare se realizeză "la îndemnul şi prin mijlocirea lui Klaus Iohannis, care urmăreşte să îşi securizeze mandatul în faţa demersului AUR privind suspendarea sa din funcţie".

"Iohannis se află acum la 14% încredere în sondajele de opinie, ceea ce arată că 9 din 10 români s-au săturat de el. Acesta este motivul real pentru care Iohannis a împins PNL în braţele PSD: ca să nu fie trimis de AUR în faţa poporului român", afirmă senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, miercuri, într-un comunicat de presă.

Copreşedinte AUR, George Simion spune în acelaşi comunicat că partidul său continuă procesul de strângere de semnături pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis.

"Îl anunţăm pe Iohannis că AUR continuă procesul de strângere de semnături, în ţară şi în diaspora, pentru suspendarea şi trimiterea lui acasă, şi că vom convinge individual parlamentari de la PSD şi PNL să ne susţină demersul în forul legislativ. Iohannis poate controla partide şi lideri de partide, însă nu poate controla pe toată lumea", susţine Simion.

×
Subiecte în articol: george simion