x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Aurelian Bădulescu şi Tudor Ionescu - alias Tudy - noii viceprimari ai Capitalei

Aurelian Bădulescu şi Tudor Ionescu - alias Tudy - noii viceprimari ai Capitalei

07 Iul 2016   •   13:51
Aurelian Bădulescu şi Tudor Ionescu - alias Tudy - noii viceprimari ai Capitalei
Sursa foto: FOTO: Facebook.com/tudortim.ionescu

Aurelian Bădulescu (PSD+UNPR) şi Tudor-Tim Ionescu (ALDE) au fost aleşi în funcţiile de viceprimari ai Capitalei, în urma votului exprimat în şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.


Aurelian Bădulescu a întrunit 28 de voturi "pentru" şi 19 "împotrivă", Tudor-Tim Ionescu - 28 de voturi "pentru" şi 19 "împotrivă", Cătălin Deaconescu (PNL) - 9 voturi "pentru" şi 38 "împotrivă", iar Lucian Iliescu (PMP) - 9 "pentru" şi 38 "împotrivă".

Aurelian Bădulescu, cel care pe 23 iunie a fost ales preşedinte de şedinţă pentru următoarele trei luni, şi-a anunţat demisia din această funcţie, având în vedere că urma să fie nominalizat ca viceprimar.

Consilierul general Nicuşor Dan (USB) a anunţat că formaţiunea pe care o reprezintă nu face alianţe. "Alegerea viceprimarului ar însemna o alianţă. Grupul USB nu propune viceprimari şi se va abţine la vot", a spus el. (Sursa: AGERPRES)

Tudor Ionescu, tânărul cunoscut sub numele de Tudy, a devenit cunoscut în anul 2011, când pe internet a apărut un filmuleţ în care se masturba în timp ce vorbea despre ce i-ar face Oanei Zăvoranu. În timp ce se autosatisface, Tudy rostește de câteva ori numele Oanei, scrie Libertatea.

Tudor Ionescu este absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si are un master la Bruxelles.

 

 

 

×