x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bădălău declară că nu s-a decis dacă va candida la o funcţie în partid

Bădălău declară că nu s-a decis dacă va candida la o funcţie în partid

21 Feb 2018   •   18:44
Bădălău declară că nu s-a decis dacă va candida la o funcţie în partid

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, spune că nu s-a decis încă dacă va candida la o funcţie în partid, la Congresul extraordinar din 10 martie, precizând că 99% dintre primarii din Giurgiu, acolo unde a candidat pentru Parlament, îl susţin. 

"99% din primari au spus să candidez în continuare, (...) şi din preşedinţii de organizaţii judeţene, dar până la urmă e decizia mea şi a familiei vizavi de subiectul ăsta dacă îmi mai asum încă un mandat. (...) Aşa cum v-am spus este o sarcină extrem de importantă şi, dacă voi considera că încă pot să-i fac faţă, voi candida, dacă voi considera că trebuie să vină cineva mai tânăr cu o nouă forţă, atunci pentru binele partidului voi sprijini acea persoană. (...) Viziunea mea şi ceea ce am promis cetăţenilor trebuie să continue - democratizarea partidului, asumarea deciziilor, transparenţa trebuie să continue în partid şi pentru foarte multe acţiuni uite că se întâmplă", a arătat Bădălău. 

În opinia sa, viitorul statut al partidului trebuie să fie mai simplu, mai eficient, mai viabil şi, în acelaşi timp, "la alegeri trebuie schimbate foarte multe lucruri". 

Niculae Bădălău a menţionat că a fost constituită o comisie a PSD, condusă de secretarul general al partidului Marian Neacşu, care va strânge toate propunerile din judeţe care se vor prezenta viitorului CExN. "Acolo se vor discuta toate lucrurile", a menţionat el. 

Întrebat despre relaţia cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, el a spus că este "mai bună în acest moment''. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Niculae Badalau