x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Dacă Dragnea vrea să spună că nu a ştiut ce amendamente a depus Şerban Nicolae, trebuie să caute un copil

Băsescu: Dacă Dragnea vrea să spună că nu a ştiut ce amendamente a depus Şerban Nicolae, trebuie să caute un copil

04 Mai 2017   •   23:50
Băsescu: Dacă Dragnea vrea să spună că nu a ştiut ce amendamente a depus Şerban Nicolae, trebuie să caute un copil
Sursa foto: DIANA OROS

Liderul PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat joi seară că, dacă preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să spună că nu a ştiut ce amendamente a depus Şerban Nicolae la proiectul legii graţierii, "trebuie să caute un copil care nu înţelege încă vorba, adică să aibă vreo trei luni de la naştere".

"Nicolae Şerban, preşedintele Comisiei juridice din Senat, a depus aceste amendamente cel puţin de două săptămâni (...) Deci, Şerban Nicolae a depus acele amendamente cel puţin de două săptămâni, că au şi apărut în presă. Eu le-am depus săptămâna trecută", a afirmat Băsescu la RTV.

Senatorul PMP a mai afirmat că liderul social-democrat "face filmul pe care l-a făcut şi la Florin Iordache".

"Dragnea face filmul pe care l-a făcut şi la Iordache (n.r. Florin Iordache), a ştiut ordonanţa de urgenţă faimoasă numărul 13 şi, când a văzut că a ieşit lumea în stradă, l-a dat afară pe Iordache. Acum face acelaşi lucru, iese şi neagă, el este sfântul sfinţilor", a spus Băsescu.

Acesta a mai spus că amendamentele pe care le-a depus la Comisia juridică din Senat au vizat trei elemente care l-au interesat în mod deosebit, exprimându-şi credinţa că "s-au făcut abuzuri".

"Am avut amendamentul legat de mame care au copil în întreţinere sau taţi, legat de luarea de mită când este vorba de finanţarea campaniilor electorale şi abuzul în serviciu, care este un dezastru în aplicare", a precizat Băsescu. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: traian basescu