x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, înainte de a pleca la Consiliul European: După ce nu voi mai fi preşedinte, voi deveni membru PMP

Băsescu, înainte de a pleca la Consiliul European: După ce nu voi mai fi preşedinte, voi deveni membru PMP

23 Oct 2014   •   10:13
Băsescu, înainte de a pleca la Consiliul European: După ce nu voi mai fi preşedinte, voi deveni membru PMP

Traian Băsescu a declarat astăzi, înainte de plecarea la Consiliul European, că mandatul său se încheie la data de 21 decembrie, ora 24:00 şi că pe data de 22 decembrie altcineva trebuie să fie la Cotroceni.
"După ce nu voi mai fi președinte, mă voi înscrie în PMP. Trebuie o construcţie nouă şi trenbuie analizată posibilitatea de a aduce oameni noi. PMP s-a pricopsit cu câţiva parlamentari chemaţi în instanţă. Un partid nou trebuie construit cu oameni noi astfel încât în 2016 românii să aibă o alternativă curată", a spus Băsescu pe Aeroportul Internaţional 'Henri Coandă' din Otopeni, înainte de plecarea la Bruxelles.

Astăzi, preşedintele Băsescu va participa la Bruxelles la summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Vişegrad+România+Bulgaria în perspectiva pregătirii Consiliului European iar ulterior, la reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European, la prima sesiune de lucru a Consiliului European şi la dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale Uniunii Europene. Vineri, şeful statului va participa la a doua sesiune de lucru a reuniunii Consiliului European iar de la ora 13,15 va susţine o declaraţie de presă.

×