x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Nu mă sperie redeschiderea urmăririi penale în dosarul cu Firea

Băsescu: Nu mă sperie redeschiderea urmăririi penale în dosarul cu Firea

16 Feb 2016   •   16:30
Băsescu: Nu mă sperie redeschiderea urmăririi penale în dosarul cu Firea

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat marţi că nu îl sperie redeschiderea urmăririi penale în dosarul în care senatorul Gabriela Firea îl acuză de şantaj, el adăugând că îşi va susţine cauza în instanţă.

"S-a şi redeschis. Nu mă încurcă şi nu mă sperie. O să mergem în instanţă, foarte probabil", a afirmat Traian Băsescu, marţi, într-o conferinţă de presă, întrebat cum comentează anunţul procurorului general interimar, Bogdan Licu, cu privire la redeschiderea urmăririi penale în cazul său în dosarul în care senatorul Gabriela Firea îl acuză de şantaj.

Despre varianta ca speţa să fie închisă în cazul în care şi-ar fi cerut scuze public Gabrielei Firea, preşedintele MP a spus: "Ceri scuze public când există o faptă".

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anunţat, marţi, că se va redeschide urmărirea penală în dosarul Băsescu - Firea, după ce medierea a eşuat.

''Ieri (luni - n.r.) a fost depus la sediul Parchetului procesul verbal prin care suntem încunoştinţaţi că medierea a eşuat şi, prin urmare, procurorul va redeschide urmărirea penală în cauză şi va continua cercetările'', a afirmat Bogdan Licu. AGERPRES

×