x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Primăria bişniţăreşte plantaţiile de panseluţe în loc să verifice starea copacilor bătrâni

Băsescu: Primăria bişniţăreşte plantaţiile de panseluţe în loc să verifice starea copacilor bătrâni

21 Sep 2017   •   13:29
Băsescu: Primăria bişniţăreşte plantaţiile de panseluţe în loc să verifice starea copacilor bătrâni

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că primăria "bişniţăreşte plantaţiile de panseluţe", acesta fiind, în opinia sa, motivul pentru care au căzut în Bucureşti copaci "la un vânt de 30-40 km/oră". 

"Dacă au căzut copaci în Bucureşti la un vânt de 30-40 km/oră este pentru că primăria bişniţăreşte plantaţiile de panseluţe în loc să verifice starea pomilor/copacilor bătrâni care cad peste oameni şi maşini şi fără să bată vântul", a scris Băsescu, miercuri, pe Facebook. 

O persoană a decedat iar şase maşini au fost avariate în municipiul Bucureşti după ce furtuna a doborât mai mulţi copaci, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. 

Potrivit sursei citate, echipajele de intervenţie au acţionat în Capitală pentru îndepărtarea a 12 copaci doborâţi de vânt, şase maşini fiind afectate, iar un bărbat de 42 de ani pierzându-şi viaţa din cauza traumatismelor suferite în urma căderii unui copac. AGERPRES

×