x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Salut decizia Parchetului General de a se autosesiza în chestiunea dezvăluirilor făcute de Ghiţă

Băsescu: Salut decizia Parchetului General de a se autosesiza în chestiunea dezvăluirilor făcute de Ghiţă

04 Ian 2017   •   17:52
Băsescu: Salut decizia Parchetului General de a se autosesiza în chestiunea dezvăluirilor făcute de Ghiţă
Sursa foto: Facebook.com

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris pe o reţea de socializare că salută decizia Parchetului General de a se autosesiza "în chestiunea dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiţă".


"Salut decizia Parchetului General de a se autosesiza în chestiunea dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiţă la România Tv", a scris Băsescu pe Facebook.

Parchetul General informează că miercuri la Secţia de urmărire penală şi criminalistică a fost înregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informaţiilor făcute publice prin materialul difuzat pe postul România TV şi în care este redat un dialog între fostul preşedinte Traian Băsescu şi o altă persoană privind cauze judiciare.

Potrivit Biroului de presă al Parchetului General, procurorii s-au sesizat din oficiu în acest caz.

Precizarea Parchetului vine ca urmare a vehiculării în mass-media a unor informaţii privind "posibile imixtiuni în actul de justiţie", astfel cum a rezultat din înregistrarea făcută publică de fostul deputat Sebastian Ghiţă.

"În cursul zilei de astăzi, 4 ianuarie, la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, a fost înregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informaţiilor făcute publice prin materialul difuzat pe data de 3 ianaurie 2017 pe postul România TV. În această înregistrare, Traian Băsescu relata despre informaţiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluţionare. Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică", se arată într-un comunicat al Parchetului transmis, miercuri,

Sursa: AGERPRES

×