x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga către democrat-liberali: Niciodată nu vă voi cere să îl sprijiniți pe Antonescu

Blaga către democrat-liberali: Niciodată nu vă voi cere să îl sprijiniți pe Antonescu

30 Noi 2013   •   17:33
Blaga către democrat-liberali: Niciodată nu vă voi cere să îl sprijiniți pe Antonescu

Președintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, că nu va cere niciodată membrilor PDL să îl voteze pe Crin Antonescu la funcția de președinte al României deoarece liderul liberal, "alături de Năstase, este singurul politician care a încercat să distrugă PDL", informează agerpres.ro.

"În niciun caz și niciodată nu vă voi cere să îl sprijiniți pe Antonescu. Nu e vorba de Antonescu care în 2012 dădea lovituri de stat? Nu e vorba de Antonescu care, spre neșansa lui, a stat șase săptămâni la Cotroceni și s-a văzut câte parale face? Dacă dormea, filosof rămânea", a afirmat Blaga.

Liderul PDL susține că formațiunea pe care o conduce va participa singură în alegerile europarlamentare. El recomandă tuturor formațiunilor politice de dreapta să "își măsoare forțele" la următoarele alegeri, iar la funcția de președinte al României să desemneze un candidat comun.

"Noi nu din aroganță spunem: hai să ne măsurăm forțele și după aceea, la alegerile prezidențiale, vom merge cu cel mai bine clasat candidat al dreptei, că avem înțelepciune și minte", a precizat Vasile Blaga, care este convins că viitorul candidat al dreptei la Președinție va fi Cătălin Predoiu.

Președintele PDL le-a cerut membrilor partidului să depună toate eforturile ca Președinția "să nu ajungă pe mâna stângii".

×
Subiecte în articol: vasile blaga PDL