x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Dacă Băsescu vroia, marele proiect au uniunii dreptei se realiza încă din 2005

Blaga: Dacă Băsescu vroia, marele proiect au uniunii dreptei se realiza încă din 2005

29 Iul 2015   •   23:56
Blaga: Dacă Băsescu vroia, marele proiect au uniunii dreptei se realiza încă din 2005

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că dacă fostul preşedinte Traian Băsescu ar fi vrut, marele proiect au uniunii dreptei se putea realiza încă din 2005.

"Proiectul pe care îl conduce este mort, a fost mort din faşă, pentru că în permanenţă spun: dacă domnia sa dorea şi Tăriceanu dorea, marele proiect au uniunii dreptei se realiza încă din 2005. N-au dorit, nu s-a dorit - diferite intervenţii, nu le mai amintesc. După ce am gândit acest proiect serios, care este PNL mare, a spus că nu va putea fi realizat, că ne vom certa de la primele poziţii, că nu vom avea un candidat le preşedinţie. După ce am trecut peste toate aceste etape şi am lansat candidatul la preşedinţie - mai ţineţi minte "Vasile, puteai să-ţi alegi alt candidat" - iată că n-a avut niciodată dreptate", a declarat, la Realitatea TV, Vasile Blaga.

Liderul liberal a subliniat că n-a avut nicio contribuţie la suspendarea lui Traian Băsescu din funcţie, în 2012, ci dimpotrivă, a fost alături de fostul preşedinte la toate mitingurile din perioada respectivă şi l-a sfătuit înaintea votului să nu mai susţină participarea simpatizanţilor la scrutin, deoarece se atingea pragul electoral şi preşedintele ar fi fost demis.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu, din păcate, spune lucruri neadevărate, ca să nu zic altceva, pentru că îl respect că a fost preşedintele României şi mi-a fost preşedinte de partid, şi ilogice. (...) Totul este ilogic. Ar trebui să fie recunoscător nu mie, lui Vasile Blaga - cu mine a mai avut destule dispute, dar PDL de la acea vreme, care a fost lângă domnia sa", a menţionat Vasile Blaga.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: vasile blaga