x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bogdan Chirieac: Liviu Dragnea nu va mai conduce discreţionar PSD

Bogdan Chirieac: Liviu Dragnea nu va mai conduce discreţionar PSD

16 Ian 2018   •   06:26
Bogdan Chirieac: Liviu Dragnea nu va mai conduce discreţionar PSD

Jurnalistul Bogdan Chirieac afirmă că Liviu Dragnea nu va mai conduce discreţionar PSD, acesta fiind preţul plătit pentru capul lui Mihai Tudose.

 

"Eu nu cred că a treia numire va fi făcută de domnul Dragnea. Cred că o va face partidul de data asta, fiindcă nici Dragnea nu mai poate să mai conducă. Preţul îndepărtării lui Tudose a fost un grup de conducere în PSD. Liviu Dragnea nu va mai conduce discreţionar PSD, acesta e preţul plătit pentru capul lui Mihai Tudose", a declarat Chirieac.

El a susţinut că "PSD are toate şansele să guverneze în continuare".

"Cred că PSD are toate şansele să guverneze în continuare. Majoritatea parlamentară nu s-a schimbat. Faptul că votul împotriva lui Mihai Tudose a fost covârşitor arată că partidul nu are aripi, este strâns unit. A, că e strâns unit în jurul preşedintelui Dragnea din cauza statului paralel, e o altă poveste. Dar acum, la vot în Parlament nu se pune problema", a mai spus jurnalistul.

În opinia acestuia "preşedintele Iohannis nu are alternativă decât să nominalizeze un premier de la PSD"- "Evident că vor guverna PSD şi ALDE în continuare. Nu există alternativă. Chiar dacă vor fi tulburări politice, chiar dacă vor fi convulsii, PSD va conduce", a încheiat Bogdan Chirieac, citat de agerpres.

Premierul Mihai Tudose şi-a înaintat luni seară demisia din funcţie, urmând ca aceasta să fie transmisă Administraţiei Prezidenţiale în cursul zilei de marţi. Demisia premierului a survenit deciziei CExN al PSD de retragere a sprijinului politic.

×