x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Călin Popescu Tăriceanu: Cred că nu e nevoie de mitinguri de susținere

Călin Popescu Tăriceanu: Cred că nu e nevoie de mitinguri de susținere

04 Dec 2017   •   14:47
Călin Popescu Tăriceanu: Cred că nu e nevoie de mitinguri de susținere

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că nu sunt necesare în acest moment mitinguri de susţinere, dar a precizat că "lumea e liberă să protesteze". 

Întrebat dacă ALDE va participa la mitingurile organizate de PSD pe 9 decembrie, Tăriceanu a spus: "Nu ştiu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întâmplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendinţă de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă. (...) Nu ştiu, eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere". 

El a precizat, după şedinţa Biroului permanent al Senatului, că luni sau marţi va avea loc "şedinţa săptămânală de coaliţie", în urma căreia va putea face mai multe comentarii. 

"O să avem o şedinţă de coaliţie şi, probabil, voi afla mai multe şi atunci voi putea să fac şi alte comentarii", a adăugat Tăriceanu. 

Senatorul Claudiu Manda, lider al organizaţiei PSD Dolj, estimează că la mitingul organizat pe 9 decembrie, la Craiova, vor fi prezente 30.000 de persoane. 

"Din câte am înţeles, sunt foarte multe organizaţii judeţene care vor face (astfel de mitinguri - n.r.). (...) Pot să vă spun clar că noi la Dolj stabilisem iniţial pentru ora 17,00, a rămas ora 15,00, ca să ne sincronizăm şi cu alte organizaţii judeţene. La Dolj ne aşteptăm să fie, probabil, în jur de 30.000 de oameni", a precizat el, la Palatul Parlamentului. 

Sursa Agerpres

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu