x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Capitala creşte verde: Sorin Oprescu şi Rovana Plumb au plantat copaci, în Parcul Tineretului

Capitala creşte verde: Sorin Oprescu şi Rovana Plumb au plantat copaci, în Parcul Tineretului

de Iulia Barbu    |    03 Noi 2013   •   15:06
Capitala creşte verde: Sorin Oprescu şi Rovana Plumb au plantat copaci, în Parcul Tineretului

Sorin Oprescu, edilul Capitalei, alături de Rovana Plumb, ministrul Mediului, au participat la acţiunea de plantare de copaci din Parcul Tineretului. Cei 400 de elevi voluntari care au demarat acţiunea au plantat aproximativ 700 de arbori şi arbuşti.

"Campania demarată de Direcţia de Mediu are două scopuri: pe de o parte educaţia copiilor - încercăm să-i implicăm şi pe cei cu dizabilităţi, respectiv sindromul Down - iar pe de altă parte ne propunem să demarăm acţiuni pentru a păstra în primul rând verde Bucureştiul şi pentru a mări spaţiile verzi”, a declarat Oprescu.

"Sunt foarte bucuroasă că putem să continuăm împreună proiectul 'Capitala creşte verde'. De altfel, împreună cu domnul primar, ne-am propus ca Bucureştiul să devină una dintre cele mai curate capitale europene până în 2015”, a spus Rovana Plumb.

Primăria Capitalei, prin Direcţia de Mediu şi ALPAB, a organizat, în ultimii trei ani, campanii de plantare în care au fost sădiţi aproximativ 10.000 de arbori şi arbuşti. 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu rovana plumb