x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Carmen Dan: Victor Ponta nu va destabiliza situaţia în PSD

Carmen Dan: Victor Ponta nu va destabiliza situaţia în PSD

19 Iun 2017   •   11:53
Carmen Dan: Victor Ponta nu va destabiliza situaţia în PSD

Victor Ponta nu va destabiliza situaţia în PSD, a declarat luni ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, afirmând că în partid nu s-a discutat deocamdată despre propunerile de premier. 

"Ponta nu va destabiliza nicio situaţie în PSD, asta este clar. (...) Nu noi ne-am dorit să se ajungă în această situaţie. (...) Cred că cel mai bine învârte (n.r. - cheiţa) domnul Ponta, care, mai nou, aţi observat şi dumneavoastră, verifică miniştri, vorbeşte", a spus Carmen Dan, la sediul MAI. 

Carmen Dan a menţionat că fostul secretar general al Guvernului Mihai Busuioc se gândeşte să facă o plângere în contencios-administrativ împotriva numirii lui Victor Ponta în locul său. 

Ea a arătat că nu ştie ce a determinat decizia premierului de a trimite la Cotroceni doar demisia ei şi a lui Sevil Shhaideh de la Ministerul Dezvoltării Regionale. 

''Credeţi-mă că nu pot să identific acum foarte exact de ce reprezentăm noi, ca miniştri, pentru Grindeanu, acum, un fel de (...) extremă urgenţă, dar orice calcule şi-ar fi făcut domnia sa, probabil că s-a gândit să înceapă cu Ministerul de Interne şi cu Ministerul Dezvoltării. Din ce considerente? Cred că ar trebui să explice dânsul. Pentru că dacă s-ar fi uitat un pic la activitatea acestor două ministere ar fi constatat că nu sunt rateuri, nu sunt deraieri'', a spus Carmen Dan. 

Potrivit acesteia, în PSD nu s-a discutat deocamdată despre cine va prelua funcţia de premier, dacă moţiunea împotriva Guvernului Grindeanu va trece, iar numele vehiculate în spaţiul public sunt doar speculaţii. 

''Nu s-a discutat despre propuneri pentru funcţia de premier, probabil se vor face după ce vom trece de această etapă a votării moţiunii de cenzură'', a adăugat ea. AGERPRES

×