x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Ivan îl dă în judecată pe Liviu Dragnea

Cătălin Ivan îl dă în judecată pe Liviu Dragnea

27 Noi 2017   •   13:53
Cătălin Ivan îl dă în judecată pe Liviu Dragnea

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunţat, luni, că îl va da în judecată pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaraţiile repetate în care afirmă că Ivan nu ar fi membru al formaţiunii social-democrate. 

"Am încercat toate posibilităţile, am mers pe cale statutară, am trimis solicitări, n-am primit răspuns. Tot timpul vin lideri, spun în spaţiul public că eu n-aş fi membru, dar nu prezintă niciun document. În acest moment nu există altă soluţie pentru a închide acest subiect odată pentru totdeauna, decât să merg în instanţă. Am pregătit toate documentele, am vorbit cu avocaţii şi vom obţine o decizie în instanţă, astfel încât să înţeleagă şi Liviu Dragnea, şi toată lumea că nu te poţi juca cu declaraţiile publice", a declarat Cătălin Ivan în faţa sediului PSD. 

El a venit dimineaţă la sediul PSD pentru a depune mai multe documente care atestă, susţine acesta, că încă mai este membru al partidului. 

Ivan consideră că prin declaraţiile făcute de liderii PSD i-a fost afectată imaginea şi activitatea în Parlamentul European. 

"Eu cred că e un ultim gest pe care pot să-l fac pentru ca această minciună, deja care se rostogoleşte (...), să fie închisă odată pentru totdeauna. Deocamdată mă îndrept împotriva lui Liviu Dragnea, dar, sigur, las o listă deschisă pentru toţi cei care vor mai face astfel de declaraţii", a mai spus Ivan. AGERPRES

×