x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce i-a recomandat Firea premierului desemnat, Viorica Dăncilă

Ce i-a recomandat Firea premierului desemnat, Viorica Dăncilă

26 Ian 2018   •   11:58
Ce i-a recomandat Firea premierului desemnat, Viorica Dăncilă

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că unele reacţii publice la adresa premierului desemnat Viorica Dăncilă sunt incorecte şi că o persoană nu poate fi judecată după hainele pe care le poartă şi după coafură.

 

Întrebată ce părere are despre reacţiile publice la adresa premierului desemnat Viorica Dăncilă, Firea a răspuns: "Incorecte". "Sunt incorecte pentru că nu poţi să judeci o persoană după hainele pe care le poartă, după coafura pe care o are. Chiar este nedrept. Citesc presa internaţională, europeană (...). Totuşi, profesionist nu poţi să judeci prin această prismă", a spus Firea.

Ea a menţionat că a simţit faptul că Dăncilă este nedreptăţită şi i-a recomandat acesteia "să nu pună la suflet aceste răutăţi".

"Eu, ca şi dumneavoastră, ca femeie, am simţit faptul că este nedreptăţită şi ştiu că şi la adresa mea s-au făcut diferite aprecieri, dar eu deja sunt tăbăcită, m-am obişnuit. Vă anunţ că nu mă mai supăr. Îi recomand doamnei prim-ministru Dăncilă să nu pună la suflet aceste răutăţi pentru că ele vin odată cu funcţia şi din păcate mai avem mult până să ne maturizăm şi să caracterizăm o persoană doar prin prisma activităţii profesionale", a adăugat Firea, citata de agerpres.

×