x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Dragnea despre o posibilă remaniere guvernamentală

Ce spune Dragnea despre o posibilă remaniere guvernamentală

02 Apr 2017   •   22:30
Ce spune Dragnea despre o posibilă remaniere guvernamentală
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că Guvernul Grindeanu îşi face treaba, menţionând totodată că nu este în prezent momentul schimbării din funcţie a vreunui ministru.

Întrebat dacă ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, va fi înlocuit, Dragnea a spus la România TV: "Nu s-a discutat până acum în Guvern, în partid sau în Coaliţie de schimbarea dumnealui, de fapt, despre schimbarea nimănui. Nu e momentul acum. Cred că pe undeva în mai - iunie premierul împreună cu noi ar trebui să facă, să facem o evaluare a activităţii echipei guvernamentale. (...) Să vedem dacă se impun ceva schimbări în Guvern sau nu (...). Cred că este prematur să discutăm acum. (...) Majoritatea miniştrilor îşi fac treaba. Rămân aproape toţi miniştrii cu o foarte mare problemă, nu comunică ceea ce fac."

Liviu Dragnea a mai afirmat că rezultatele economice, din primele trei luni ale anului în curs, sunt bune.

"Guvernul şi-a făcut treaba. (...) Rezultatele sunt bune. Numai în ianuarie şi februarie s-au înfiinţat 44.000 de locuri de muncă. (...) Datele economice sunt foarte bune", a precizat liderul PSD. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: liviu dragnea