x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Declarație de ULTIMĂ ORĂ a președintelui PSD despre votul acordat în Parlament guvernului Cioloș

Declarație de ULTIMĂ ORĂ a președintelui PSD despre votul acordat în Parlament guvernului Cioloș

20 Oct 2021   •   12:25
Declarație de ULTIMĂ ORĂ a președintelui PSD despre votul acordat în Parlament guvernului Cioloș

E clar că acest Guvern nu are cum să treacă, știe și dl Cioloș, știe toată lumea, a spus Marcel Ciolacu. Liderul PSD afirmă că PSD nu poate accepta un ministru al Sănătății care „este părtaș la acest dezastru sanitar”. „Spectacolul politic sinistru trebuie să înceteze”, spune Ciolacu.

„E clar că acest Guvern nu are cum să treacă. Știe și dl Cioloș, știe toată lumea. Este o bătaie de joc la adresa românilor. Nu putem accepta un ministru al Sănătății care este părtaș la acest dezastru sanitar. Dar trebuie să punem urgent ceva în loc. De aceea, fac un apel către toți șefii de partide! Vă cer să ne întâlnim imediat și să găsim împreună o soluție pentru a scoate România din criză! Gata cu politica! Nu se mai poate așa. Trebuie să facem altceva. Trebuie ca politicienii să facă un pas în spate. Și să aducem specialiști și experți în sănătate care să vină urgent cu un proiect prin care să reducem numărul de morți. Avem medici foarte buni si aici in Parlament. Spectacolul politic sinistru trebuie să înceteze”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a afirmat că jjocul politic al actualei puteri „a mers prea departe”.

„Egoismul, aroganța și lipsa de asumare ne-au adus în această situație dramatică. Eu cred că ne-am certat suficient. Atunci când e nevoie de excavator să ne îngropăm morții înseamnă că este mult prea mult. Toată această lupta politică face rău tuturor. Este o demență din care fiecare vrea să iasă cu cât mai multe procente. Vă cer să fiți măcar în al 12-lea ceas bărbați de stat! Vă cer să fiți alături de români în acest război cu moartea! Vă cer să trecem împreună România peste acest dezastru sanitar! Vă cer să nu rămâneți o pată urâtă și neagră în istoria acestei țări”, a adăugat președintele social-democraților.

Mediafax

×
Subiecte în articol: usr psd Marcel Ciolacu cioloş