x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Victor Ponta despre OUG 13

Ce spune Victor Ponta despre OUG 13

11 Mar 2017   •   12:01
Ce spune Victor Ponta despre OUG 13
Sursa foto: MECHNO SIMION

Victor Ponta a declarat vineri, la Antena 3, că, dacă ar fi fost acum premier, ar fi dat OUG 13, dar ar fi venit ziua, împreună cu liderii coaliţiei, să explice ce trebuie îndreptat.

În acest context, el a criticat modul în care s-a gestionat „povestea cu OUG 13”, care, în opinia sa, a fost „dezastruos”.

Fostul premier a susținut că el nu s-ar fi ascuns după povestea cu aglomeraţia din penitenciare, ci ar fi explicat că trebuie îndreptate nişte abuzuri.

Întrebat când s-a produs ruptura de Liviu Dragnea, Ponta a menţionat momentul în care şi-a spus opinia despre modul în care s-a gestionat Ordonanţa 13.

"Probabil de la momentul februarie, când am ieşit şi am spus public părerea că modul în care s-a gestionat povestea asta cu Ordonanţa 13 a fost un mod dezastruos. Şi cred că, totuşi, toată lumea e de acord cu mine, chiar şi cel mai înfocat pesedist", a adăugat Ponta.

El a spus că replicile dintre el şi Liviu Dragnea s-au încheiat. 'I-am spus: Liviu, ok, am înţeles, nu are rost să ne certăm şi să ne supărăm atâta. Tu ai susţinerea unanimă a tovarăşilor de la sate şi oraşe, cum a zis toată lumea, te-ai consultat cu Comitetul Executiv când ai propus-o pe doamna Sevil Shhaideh. (...) - când s-a consultat cu Comitetul Executiv când a propus-o pe Sevil Shhaideh, de cred că s-au ars cu cafeaua când au vazut la televizor. Eu mă ard cu cafeaua când văd anumite numiri în Guvern', a relatat Ponta.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis victor ponta