x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spunea Ponta în urmă cu o lună despre prezența lui Ghiță în Serbia

Ce spunea Ponta în urmă cu o lună despre prezența lui Ghiță în Serbia

15 Apr 2017   •   21:40
Ce spunea Ponta în urmă cu o lună despre prezența lui Ghiță în Serbia

Victor Ponta a comentat în luna martie informația care a apărut în presă că Sebastian Ghiță a fost localizat în Serbia după aproape trei luni de la dispariția sa.

„Cred că este o păcăleală, dacă mă întrebați. Uite că am ajuns să fiu de acord cu Procurorul General care bănuiesc că știe mai multe lucruri decât mine și nu cred că este prieten al PSD. În rest, habar nu am. Nu l-am întâlnit pe Ghiță. Merg des în Serbia”, a declarat fostul premier.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut de poliţiştii din Belgrad în cursul nopţii de joi spre vineri.

„În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documente false care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii”, precizează IGPR.

Sursa: antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta sebastian ghita serbia