x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ceremonie militară şi religioasă, la monumentul din Parcul Carol; Dragnea, Tăriceanu şi Klemm - printre participanţi

Ceremonie militară şi religioasă, la monumentul din Parcul Carol; Dragnea, Tăriceanu şi Klemm - printre participanţi

01 Dec 2017   •   10:13
Ceremonie militară şi religioasă, la monumentul din Parcul Carol; Dragnea, Tăriceanu şi Klemm - printre participanţi

O ceremonie militară şi religioasă, cu depuneri de coroane a avut loc, vineri dimineaţa, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, pentru a marca Ziua Naţională, la eveniment fiind prezenţi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm.


Depunerea de coroane pentru cinstirea eroilor neamului românesc a fost precedată de intonarea imnului de stat şi de o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi.

La ceremonia din Parcul Carol au mai participat reprezentanţi ai Armatei Române, ai asociaţiilor veteranilor de război, ai cadrelor militare în retragere şi rezervă şi invitaţi.

Au fost depuse coroane de flori din partea preşedintelui României, a Senatului, a Camerei Deputaţilor, a Guvernului, a corpului diplomatic, a Ministerului Apărării Naţionale, a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, a Ministerului Afacerilor Interne, a Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, dar şi a mai multor partide politice.

La finalul ceremoniei, Garda de Onoare a prezentat onorul la Mormântul Ostaşului Necunoscut, pe fondul muzicii intonate de Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul". AGERPRES

×