x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cererea DNA în cazul Eugen Bejinariu, respinsă de Camera Deputaţilor. Iordache: Ce legătură are imaginea Parlamentului?

Cererea DNA în cazul Eugen Bejinariu, respinsă de Camera Deputaţilor. Iordache: Ce legătură are imaginea Parlamentului?

30 Mai 2017   •   13:40
Cererea DNA în cazul Eugen Bejinariu, respinsă de Camera Deputaţilor. Iordache: Ce legătură are imaginea Parlamentului?

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache consideră că imaginea Parlamentului nu are legătură cu votul dat marţi de plen, care a respins cererea DNA cu privire la efectuarea urmăririi penale în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu. 

Întrebat cum comentează faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ar trebui ridicată imunitatea lui Bejinariu, Iordache a spus: "Păi asta s-a cerut şi aţi văzut rezultatul votului'. 

"Ce legătură are imaginea Parlamentului? E un vot care s-a luat în Parlament. (...) Rezultatul e cel de azi, ce va face mai departe Parchetul, nu ştiu", a adăugat Iordache, întrebat care este imaginea Parlamentului în acest caz, ţinând cont de rapoartele MCV. 

Cererea DNA cu privire la efectuarea urmăririi penale în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu, fost ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, a fost respinsă, marţi, de Camera Deputaţilor. Au fost înregistrate 88 voturi în favoarea cererii, 183 împotrivă şi 2 abţineri. AGERPRES

×