x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, atac la adresa lui Orban: Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice

Ciolacu, atac la adresa lui Orban: Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice

22 Iun 2020   •   15:42
Ciolacu, atac la adresa lui Orban: Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis, luni, lui Ludovic Orban că ar trebui să ia „notițe de la primarii și președinții de consilii județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă”, după ce premierul a spus că „sunt în comuna primitivă”

 

„Mult tupeu îți trebuie ca, după ce abia te-ai întors dintr-un județ devenit focar de infecție din cauza lăcomiei, sfidării și nesimțirii unui baron PNL, să ataci administrațiile PSD! Sucevenii așteptau de la un premier soluții pentru ca viața lor să reintre cât mai repede în normalitate. După nenorocirea prin care au trecut din cauza lui Flutur, nu de cântece la vioară și aberații cu viruși gazați aveau nevoie! Dar asta vă e adevărata față! Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă! Fără ei, cum vă mai împăunați voi cu gestionarea eficientă a pandemiei??! Rămâneați doar cu ”eficientul” domn Flutur”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El l-a acuzat pe premierul Ludovic Orban că a lăsat autoritățile locale să lupte singure cu pandemia.

„Iar, ca să aveți unde merge cu elicopterul să tăiați panglici, dați-le rapid banii cheltuiți tuturor administrațiilor locale”, a conchis liderul interimar al PSD.

Bucureştiul şi multe oraşe administrate de PSD sunt în comuna primitivă şi nu au nicio legătură cu conceptul de „smart cities”, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, în timpul dezbaterii „Smart cities days”.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu