x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre cea mai mare greşeală politică pe care a făcut-o Dăncilă: "S-a sfătuit cu oameni din afara partidului”

Ciolacu, despre cea mai mare greşeală politică pe care a făcut-o Dăncilă: "S-a sfătuit cu oameni din afara partidului”

21 Ian 2021   •   21:30
Ciolacu, despre cea mai mare greşeală politică pe care a făcut-o Dăncilă: "S-a sfătuit cu oameni din afara partidului”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a relatat la Antena3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”, detaliile care au condus la plecarea fostului premier Viorica Dăncilă, despre care spune că pe durata mandatului a făcut o mare greşeală politică.

Viorica Dăncilă a oferit un interviu amplu jurnalistului Răzvan Dumitrescu, prin care i-a acuzat de trădare pe actualul preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu, dar şi pe Paul Stănescu, secretarul general al aceluiaşi partid.

Fostul premier şi-a motivat declaraţiile ca fiind un demers pentru adevăr.

În replică, Marcel Ciolacu a precizat că lucrurile s-au petrecut diferit şi a subliniat că nu a trădat-o nimeni pe Viorica Dăncilă. Mai mult, el a dezvăluit şi cea mai mare greşeală politică pe care fostul premier a făcut-o pe durata mandatului său.

"Fiecare dintre noi la un moment dat ieşim dintr-o anumită funcţie. Noi hotărâm cum ieşim. Cea mai mare greşeală pe care a făcut-o doamna Dăncilă a fost când nu a mai luat deciziile politice cu oameni din interiorul partidului. În momentul în care te sfătuieşti cu oameni din afara partidului nu mai eşti conectat la partid. Doamna Dăncilă a luat o perioadă îndelungată decizii politice nu cu membrii de partid” a spus Ciolacu la Antena3.

×
Subiecte în articol: ciolacu