x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu îl acuză pe Orban că a plătit „transferurile” la PNL, din bugetul public!

Ciolacu îl acuză pe Orban că a plătit „transferurile” la PNL, din bugetul public!

15 Sep 2020   •   19:57
Ciolacu îl acuză pe Orban că a plătit „transferurile” la PNL, din bugetul public!
Sursa foto: Lucian Alecu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a făcut, astăzi, o serie de acuzații șocante la adresa premierului Ludovic Orban. Ciolacu susține că șeful executivului de la București a plătit transferurile la PNL, prin Hotărâre de Guvern.

„Orban a dat o HG prin care a plătit transferurile. Când marile echipe de fotbal fac transferuri, plătesc din bugetul propriu, domnul Orban plătește din banii României, ai noștri. La Giurgiu, au luat 27 de primari, care, față de primarii PSD, au primit de 10 ori mai mulți bani. Niciun primar de mare municipiu din România condus de PSD nu a primit niciun leu”, a declarat președintele PSD, citat de Antena3

Ciolacu spune că toate sumele au fost primite de către primarii Partidului Național Liberal.

„Nu s-a întâmplat în 30 de ani de democrație așa ceva! Nimeni nu și-a permis asemenea mojicii. Dacă un ministru PSD și-ar fi permis, îl arestau din ședința de Guvern. Niciun primar PSD de municipiu nu a primit nicio sumă. Toate sumele au fost primite de către primarii aflați în PNL. Asta e România normală”, a adăugat liderul social-democraților.

„Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncați din bugetul țării pentru mercatoul vostru nesimțit despre care ipocritul de la Cotroceni și cu cel de la Guvern nu știu nimic!”, mai susține Ciolacu.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu