x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: România a ajuns captiva unei găști de iresponsabili

Ciolacu: România a ajuns captiva unei găști de iresponsabili

14 Oct 2021   •   11:53
Ciolacu: România a ajuns captiva unei găști de iresponsabili

„România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice”, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că niciodată „ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare”.

„România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare. Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș când românii nu mai au loc - nu doar în spitale, dar și în cimitire! - arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că România se confruntă cu un număr mare de decese din cauza COVID, deși, dîn urmă cu trei luni, președintele Klaus Iohannis spunea că a rezolvat pandemia.

„Dacă astăzi președintele ar fi față în față cu o familie care și-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??! E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința, să le vadă lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialiști apolitici, care să gestioneze pandemia și economia, până la organizarea alegerilor anticipate! După atâta distrugere, e momentul să se apuce și să construiască! Datoria președintelui este să găsească soluții pentru probleme românilor: epidemia și veniturile care scad dramatic”, conchide liderul PSD.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu