x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu anunță că peste 100.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

Cîțu anunță că peste 100.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

06 Mai 2021   •   18:27
Cîțu anunță că peste 100.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu anunță că peste 100.000 de români au fost vaccinați anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore: „Am promis, am făcut! România, hai că se poate”.

„100.454 persoane vaccinate, în ultimele 24 de ore. Am promis, am făcut! România, hai că se poate”, scrie pe Facebook Florin Cîțu.

România va depăși joi o sută de mii de persoane vaccinate într-o și va menține ritmul, iar dacă e necesar, îl va crește, a spus, joi, și președintele Klaus Iohannis: „Am intrat realmente într-o fază nouă cu vaccinarea”.

„Noi, în România – extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce, pur și simplu, la vaccinare. Urmează noi și noi acțiuni, sunt planificate centre cu prezență non-stop, 24 de ore, sunt planificate maratoane de vaccinare. Toate centrele vor fi deschise. Am aflat de la domnul colonel dr. Gheorghiță că astăzi vom depăși suta de mii de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul și, dacă este nevoie, îl vom crește, în așa fel încât, în cel mai scurt timp, un număr mare de cetățeni români și cei rezidenți aici să poată fi vaccinați”, a spus șeful statului.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu