x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Codrin Ştefănescu: PSD are nevoie de un moderator, aşa cum era Adrian Năstase

Codrin Ştefănescu: PSD are nevoie de un moderator, aşa cum era Adrian Năstase

11 Ian 2018   •   22:30
Codrin Ştefănescu: PSD are nevoie de un moderator, aşa cum era Adrian Năstase

Discuţiile contondente din spaţiul public, care crează impresia unui conflicit de proporţii în PSD, sunt rezultatul unei lipse de comunicare între liderii social-democraţi, a declarat Codrin Ştefănescu, secretar general-adjunct al PSD, la Realitatea TV.  

"Problema este comunicarea fragmentată în interiorul partidului. În ultimele zile avem niște discuții contondente, declarații din partea colegilor nostril, e necesar să spunem stop," a declarat Codrin Ştefanescu.

Liderul social-democrat a recunoscut că aceste situaţii au apărut şi din cauza dispariţiei celebrelor şedinte ale Biroului  Permanent Naţional, care aveau loc în fiecare luni.

"Lipsa acelor BPN-uri se vede, avem vicii de comunicare între noi. Pe vremea lui Adrian Năstase venea premierul, cu informări despre ce a făcut în săptămâna care a trecut, veneau liderii de grupuri, veneau secretarii generali care prezentau situațiile din țară. Toata lumea venea la BPN pe segmentul lui și astfel multe lucruri se lămureau și se rezolvau. Nemaiținîndu-le, au început să apară problemele. Pe vremuri, Adrian Năstase era moderatorul conflictelor din partid, noi asta așteptăm azi de la Liviu Dragnea," a mai afirmat Codrin Ștefănescu. 

Analistul politic Cozmin Gușă, fost secretar general al PSD în perioada Adrian Năstase și coleg, la vremea respectivă, cu Codrin Ștefănescu susține însă că așa ceva nu este posibil. "Atunci i s-ar defecta mașinăria lui Livui Dragnea, BPN-ul nu era controlat de el, Dragnea are forță doar în comitetul executiv," a afirmat Guşă. 

×
Subiecte în articol: adrian nastase