x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Congres PNL 25 septembrie 2021. Ludovic Orban a ajuns la Romexpo: Am încredere că vor fi respectate toate procedurile

Congres PNL 25 septembrie 2021. Ludovic Orban a ajuns la Romexpo: Am încredere că vor fi respectate toate procedurile

25 Sep 2021   •   09:41
Congres PNL 25 septembrie 2021. Ludovic Orban a ajuns la Romexpo: Am încredere că vor fi respectate toate procedurile
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PNL Ludovic Orban a ajuns la Romexpo, unde are loc congresul PNL la care va fi aleasă noua conducere a partidului. „Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asigurat secretul votului”, a spus Orban.

Președintele PNL Ludovic Orban a ajuns la Romexpo, unde, la ora 11.00, este programat să înceapă congresul PNL.

Întrebat despre posibile fraude, Oban a spus: „Încrederea mea este că nu vor fi încercări. Practic, aici ca președinte al partidului n-am putut să intervin. Avem o comisie de organizare a congresului și, de asemenea, avem o comisie de numărare și validare a votului care este formată cu repezentare paritară și care va fi condusă de președintele Comisiei de organizare, Theodor Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asiguat secretul votului”.

Acesta a mai spus că președintele Klaus Iohannis este binevenit la congres și că acesta nu este primul eveniment al PNL la care șeful statului participă.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban pnl