x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Bușoi: Premierul trebuie să vină de la PNL

Cristian Bușoi: Premierul trebuie să vină de la PNL

15 Oct 2021   •   11:20
Cristian Bușoi: Premierul trebuie să vină de la PNL
Sursa foto: antena3

Premierul trebuie să vină de la PNL, declară vicepreședintele formațiunii Cristian Bușoi. El afirmă că liberalilor le este foarte greu să facă parte dintr-un Guvern condus de USR, „cu tot respectul față de Dacian Cioloș".

Cristian Bușoi dă de înțeles la RFI că PNL nu va susține un Guvern condus de Dacian Cioloș: „Este foarte dificil pentru PNL, cu tot respectul și personal și al PNL pentru Dacian Cioloș, eu sunt împreună cu el în Parlamentul European și știu și capacitatea lui și felul în care este respectat, dar cu tot respectul față de Dacian Cioloș, este foarte complicat pentru PNL să intre într-un Guvern, după ce a fost călcat în picioare, după ce s-a votat o moțiune de cenzură USR-PSD-AUR și să intre într-un Guvern care ar fi condus de USR".

Liberalul declară că premierul trebuie să vină de la PNL: „Trebuie să reconstruim această coaliție PNL-USR-UDMR. Sper ca după această încercare, colegii din USR să înțeleagă că premierul trebuie să vină de la PNL și sigur, cel mai bine pentru coerența coaliției ar fi să fie președintele PNL, Florin Cîțu".

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cristian Buşoi