x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CSAT a aprobat numirea lui Ionel-Sorinel Vasilca în funcţia de director al STS

CSAT a aprobat numirea lui Ionel-Sorinel Vasilca în funcţia de director al STS

01 Aug 2017   •   16:22
CSAT a aprobat numirea lui Ionel-Sorinel Vasilca în funcţia de director al STS

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a aprobat, marţi, numirea generalului-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

"Preşedintele a propus Consiliului şi acesta a aprobat eliberarea din funcţie a domnului general Marcel Opriş, directorul Serviciului, şi a domnului general-maior Ioan Balaure, adjunctul directorului. De asemenea, la propunerea preşedintelui Klaus Iohannis, CSAT a aprobat numirea domnului general-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca în funcţia de director", se arată în comunicat. 

Potrivit sursei citate, general-maior ing. Vasilca a absolvit cursurile liceului militar, apoi ale Academiei Tehnice Militare şi şi-a desfăşurat întreaga activitate de ofiţer inginer în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, parcurgând toate etapele evoluţiei profesionale şi militare. Până în prezent, el a ocupat funcţia de adjunct tehnic al directorului STS. 

Pe 26 iulie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului Marcel Opriş, şef al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. 

Trecerea în rezervă a fost făcută la propunerea directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. 

Tot la acea dată, şeful statului a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului maior cu două stele Ioan Balaure din STS. 

 www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: ionel vasilca sts