x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cum a fost recompensat coordonatorul acțiunilor de represiune ale jandarmilor la protestul din 10 august 2018

Cum a fost recompensat coordonatorul acțiunilor de represiune ale jandarmilor la protestul din 10 august 2018

30 Dec 2020   •   20:41
Cum a fost recompensat coordonatorul acțiunilor de represiune ale jandarmilor la protestul din 10 august 2018

Coordonatorul intervenției jandarmilor, Laurențiu Cazan, la protestul care a avut loc în Piața Victoriei în 10 august 2018, a fost numit în fruntea Inspectoratului Județean al Jandarmeriei Prahova pentru a asigura continuitatea conducerii, transmite MAI.

„Privind împuternicirea locotenent-colonelului Laurențiu Cazan la IJJ Prahova, facem următoarele precizări: Decizia a fost luată pentru a asigura continuitatea conducerii acestei unități, ca urmare a trecerii în rezervă a fostului comandant, în baza art. 85, alin 1, lit.b din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare”, arată ministerul.

Laurențiu Cazan a fost detașat la IJJ Prahova și împuternicit pe o perioadă de 6 luni „pe o funcție echivalentă cu cea deținută în cadul Jandarmeriei București”.

Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române privind această împuternicire a fost semnat în data de 21.12.2020.

Laurenţiu Cazan a fost coordonatorul intervenţiei jandarmilor din Piaţa Victoriei la mitingul din 10 august, când au avut loc incidente violente.

Mediafax

×
Subiecte în articol: jandarmi 10 august laurentiu cazan