x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna: Vom vota pentru învestirea Guvernului propus de Ludovic Orban

Dan Barna: Vom vota pentru învestirea Guvernului propus de Ludovic Orban

04 Noi 2019   •   14:09
Dan Barna: Vom vota pentru învestirea Guvernului propus de Ludovic Orban

Toţi senatorii şi deputaţii USR sunt prezenţi în sala de plen şi vor vota pentru învestirea Guvernului propus de Ludovic Orban, a anunţat, luni, preşedintele partidului, deputatul Dan Barna, înainte de începerea şedinţei plenului reunit al Parlamentului.

"Un nou moment foarte important pentru istoria politică a României din această perioadă, toţi senatorii şi deputaţii USR sunt prezenţi la acest vot şi vom vota pentru învestirea Guvernului propus de domnul Orban. Rămânem consecvenţi pe poziţia noastră, nu ne opunem în niciun fel şi depunem toată energia şi, iată, suntem prezenţi în proporţie de 100% la acest vot pentru a trimite Guvernul Dăncilă acasă, pentru a elibera România de coşmarul pe care îl trăim de trei ani şi jumătate", a declarat Barna.

El a adăugat că "miza" în acest moment este cvorumul de şedinţă, exprimându-şi optimismul că vor fi asigurate şi voturile necesare învestirii Guvernului.

"Sper să existe cvorumul necesar, pentru că miza şi lupta în acest moment este despre cvorum. Dacă va fi cvorum, eu sunt foarte optimist că sunt şi voturile necesare. În acest moment, facem încă un pas atât de necesar şi atât de critic pentru a avea ceea ce unii aşteaptă de 30 de ani, un tur II la alegerile prezidenţiale fără PSD, pentru că, în momentul de faţă, aceasta este miza de fond şi votul de astăzi are exact această semnificaţie, cine va organiza alegerile. Vor fi organizate de Guvernul destituit Dăncilă sau de un nou Guvern legitim, care va avea şi învestitura Parlamentului", a explicat liderul USR. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Barna