x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: Mă gândesc dacă ideea lui Băsescu privind înalta trădare nu este bună de discutat în USL

Dan Voiculescu: Mă gândesc dacă ideea lui Băsescu privind înalta trădare nu este bună de discutat în USL

16 Noi 2013   •   15:03
Dan Voiculescu: Mă gândesc dacă ideea lui Băsescu privind înalta trădare nu este bună de discutat în USL

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat azi că se gândeşte dacă nu cumva afirmaţia şefului statului potrivit căreia s-ar dori aplicarea articolului din Constituţie legat de înalta trădare este o idee bună, care ar merita să fie discutată în USL.

“Preşedintele lansează public ideea că anumite persoane, Voiculescu, Ponta şi alţii, dorim de fapt aplicarea art 86. din Constituţie, care spune că preşedintele poate fi acuzat de înaltă trădare. Dacă vreţi, vă spun unul singur - cedarea pe mâna lui MRU a patrimoniului Fundaţiei Gojdu, ca şi cum acest patrimoniu era al lor. Asta se numeşte trădare. Să nu mai vorbim de datoriile internaţionale ale României şterse de domnul preşedinte ca şi cum erau banii lui de buzunar. Mă gândeam dacă, fiind ideea lui, nu e o idee bună pe care să o discutăm în USL” a declarat Voiculescu la Consiliul Naţional al PC, desfăşurat la Palatul Parlamentului.




 


 


 


 


 

 

×