x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu, pe blog: Românii vor realiza că au fost mințiți cu nerușinare de un adevărat fost comunist, de o fiară de procuror ceaușist și de o femeie care a fost „bună pentru România”

Dan Voiculescu, pe blog: Românii vor realiza că au fost mințiți cu nerușinare de un adevărat fost comunist, de o fiară de procuror ceaușist și de o femeie care a fost „bună pentru România”

09 Noi 2014   •   09:37
Dan Voiculescu, pe blog: Românii vor realiza că au fost mințiți cu nerușinare de un adevărat fost comunist, de o fiară de procuror ceaușist și de o femeie care a fost „bună pentru România”

Într-un articol postat pe blogul său, Dan Voiculescu își exprimă speranța că românii vor înțelege că au fost mințiți cu nerușinare de tripleta Băsescu - Udrea - Macovei, un adevărat fost comunist, de o fiară de procuror ceaușist și de o femeie care a fost „bună pentru România”, cea care și-a jurat să se răzbune și să-l vadă în închisoare.

Vă prezentăm integral postarea lui Dan Voiculescu.
______________

Razbunarea, arma prostilor
Tripleta Basescu – Udrea – Macovei si-a jurat sa se razbune si sa ma vada pe mine in inchisoare.

In prostia lor, ei cred ca au reusit. Sa le fie de bine, sa se bucure, sa se hraneasca cu ura si razbunare.

Ce este mai grav este ca au atras cu sufletele lor negre oficialitati si institutii internationale.

Au explicat cum “Voiculescu este comunist, securist, omul care nu doreste colaborarea cu SUA si UE, varanul care isi foloseste forta inclusiv mediatica impotriva democratiei”. (Si acum am un proces pe rol cu Basescu pentru afirmatia mincinoasa ca „nu avem toata puterea pana nu luam justitia”). Nu am spus in viata mea asa ceva si nu-mi doresc ca cineva, indiferent cine, sa subjuge justitia.

Sunt convins ca romanii, dar si oficialitatile straine vor intelege in timp ca au fost mintiti cu nerusinare de un adevarat fost comunist, de o fiara de procuror ceausist si de o femeie care a fost „buna pentru Romania”

×