x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Evaluarea miniştrilor de la ALDE o să o prezint prima dată partenerilor de guvernare

Dăncilă: Evaluarea miniştrilor de la ALDE o să o prezint prima dată partenerilor de guvernare

13 Aug 2019   •   20:30
Dăncilă: Evaluarea miniştrilor de la ALDE o să o prezint prima dată partenerilor de guvernare
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat marţi că va prezenta evaluarea miniştrilor de la ALDE mai întâi partenerilor de guvernare, apoi o va face publică.

"Am făcut deja multe evaluări, pe mai mult portofolii. Acolo unde sunt nemulţumită voi propune remanierea miniştrilor respectivi, dar eu vreau să fiu un om corect şi dacă alţii vin cu anumite neadevăruri, eu voi spune întotdeauna adevărul. În primul rând, dacă am anumite nemulţumiri şi în urma evaluării rezultatele nu sunt cel dorite, prima dată o să discut cu partenerii de coaliţie, pentru că aşa mi se pare corect. Atunci când ai un parteneriat, atunci când eşti împreună într-o coaliţie, este ca şi într-o familie - prima dată lucrurile le discuţi în familie şi pe urmă ieşi cu ele public. Evaluarea miniştrilor de la ALDE prima dată o să o prezint partenerilor din ALDE şi pe urmă o să ies cu această evaluare public", a spus premierul la Craiova, întrebată dacă a făcut o evaluare a miniştrilor care sunt membri ALDE. 

Marţi, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, şi preşedintele executiv, Eugen Teodorovici, au participat la Conferinţa PSD Dolj, care a avut loc la Centrul Multifuncţional Craiova.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dancila ALDE