x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Demers - PUR pledeaza pentru moralitate

Demers - PUR pledeaza pentru moralitate

17 Sep 2004   •   00:00

Bogdan Scurtu, un tanar de 22 de ani, a experimentat pe propria piele ce inseamna promisiunile neonorate ale politicienilor.

Membru al Biroului de conducere PUR Sector 6 pana acum o saptamana, el s-a lasat atras de doi dintre colegii de partid si de liderii PNL din sector, care l-au invitat sa se inscrie in formatiunea liberala promitandu-i obtinerea unui loc de munca in Primaria Sectorului 6. In cele cateva zile cat a fost membru PNL, Scurtu si-a dat seama ca a fost folosit ca "masa de manevra" si ca nu va primi functia promisa. "Eu am crezut in fostii colegi care au plecat la PNL. I-am urmat, dupa care a venit dezamagirea. M-am simtit folosit si m-am intors in Partidul Umanist ca simplu membru", a declarat Bogdan Scurtu, care ieri si-a semnat adeziunea pentru PUR. Vicepresedintele PUR, Bogdan Pitigoi, considera ca acest gen de practici " indeparteaza tinerii de politica". "Se pare ca domnii de la PNL gestioneaza partidul din primarie, pentru ca Bogdan Scurtu ne spunea ca a fost pus sa semneze adeziunea la liberali chiar in incinta Primariei Sectorului 6", a mai spus Pitigoi. Si presedintele PUR Bucuresti, Cezar Necsulescu, a aratat ca "acest mod de a face politica, de a trata oamenii se va rasfrange in timp asupra celor care-l practica si care vor deveni, in scurt timp, traseisti politici fara viitor". (Dana Piciu)

DIZOLVARE

Umanistii au anuntat ieri ca, in urma cu doua zile, a fost dizolvata filiala sectorului 4 a partidului din cauza rezultatelor slabe obtinute pana acum. Filiala de la sectorul 4 este condusa acum de un Comitet de Initiativa, iar presedinte interimar este profesorul universitar Gheorghe Gheorghe . "Ii invitam pe liberali, daca doresc, sa preia cei cativa membri ramasi disponibili in urma acestei reorganizari a filialei PUR sector 4, politica celor de la PNL fiind "pupa si baga-n traista"", se mai arata in comunicatul umanistilor.

×
Subiecte în articol: politic