x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat PNL: Majoritatea liderilor de organizaţii îl susţin pe Iulian Dumitrescu ca secretar general al PNL

Deputat PNL: Majoritatea liderilor de organizaţii îl susţin pe Iulian Dumitrescu ca secretar general al PNL

26 Feb 2017   •   17:35
Deputat PNL: Majoritatea liderilor de organizaţii îl susţin pe Iulian Dumitrescu ca secretar general al PNL

Preşedintele interimar al filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Florin Roman, susţine că majoritatea liderilor organizaţiilor liberale din ţară îl sprijină "ferm" pentru funcţia de secretar general al partidului pe senatorul Iulian Dumitrescu, şef al PNL Prahova. 

"Astăzi (duminică - n.r.), preşedinţii de organizaţii ai vechiului PNL vor desemna propunerea de secretar general al PNL, funcţie interimară până la Convenţia din vară. În urma discuţiilor, majoritatea liderilor de organizaţii au decis un sprijin ferm pentru tânărul nostru coleg senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele organizaţiei Prahova. Se pare că în cursă a intrat şi Cristi Buşoi, un coleg care, din păcate, nu a performat cu organizaţia Bucureşti", a scris liderul PNL Hunedoara, duminică, pe Facebook, scrie Agerpres.

Noul secretar general interimar al PNL ar putea fi ales luni în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL, a precizat Roman. 

Fostul secretar general al PNL Marian Petrache a demisionat, pe 17 februarie, din toate funcţiile deţinute în partid, după ce a fost acuzat de procurorii DNA de şantaj. 

×
Subiecte în articol: pnl senator deputat