x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Am o relaţie bună cu Victor Ponta

Dragnea: Am o relaţie bună cu Victor Ponta

30 Sep 2015   •   23:05
Dragnea: Am o relaţie bună cu Victor Ponta
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că are o relaţie bună cu Victor Ponta, pe care îl susţine ca premier. Liderul social-democrat a admis că a fost supărat pe Ponta, după ce acesta a renunţat la şefia partidului.

'Am fost supărat, nu doar eu, ci toţi membrii, dar într-o relaţie atât de veche, nu poţi ţine supărare la nesfârşit. Pe un prieten te superi, dar e o stare care trece. Am o relaţie bună cu Victor Ponta, suntem de cinci ani şi jumătate împreună şi am trecut prin toate momentele, unele bune, unele rele, am trecut prin încercări politice mari, am trecut prin multe alegeri, pe care le-am câştigat, mai puţin turul al doilea la prezidenţiale. A avut susţinerea, dincolo de relaţia strânsă în Guvern, am fost împreună în Executiv, am făcut lucruri bune şi importante pentru ţară împreună', a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Acesta a spus că Victor Ponta trece printr-o perioadă foarte dificilă şi a menţionat că singurul suport pentru premier, dincolo de cel al partidului, îl reprezintă acum rezultatele bune ale guvernării.

Întrebat dacă îşi va dori ca din calitatea de preşedinte al PSD să deţină funcţia de premier, Liviu Dragnea a spus că nu vizează acest post.

'Nu-mi doresc să fiu premier. Obiectivul meu principal pentru anul 2016 este pregătirea partidului pentru alegerile locale şi parlamentare. Un alt obiectiv important îl reprezintă pregătirea unei noi generaţii de lideri în partid. De asemenea, un alt obiectiv este programul de gestiune al carierei, pentru a avea nu doar o evidenţă cantitativă, ci şi o evidenţă calitativă', a mai spus Dragnea.

Totodată, el a afirmat că este foarte important ca partidul să rămână unit, după Congresul Extraordinar de pe 11 octombrie şi 'să-şi clarifice poziţia doctrinară'.

'Congresul acesta este unul de urgenţă, necesar pentru ca partidul să-şi clarifice proiectul politic şi drumul pe care merge mai departe. (...) E important ca PSD să rămână unit, pentru a deveni un factor de stabilitate', a afirmat preşedintele interimar al PSD.  

×