x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea anunță măsuri RADICALE în PSD

Dragnea anunță măsuri RADICALE în PSD

19 Feb 2017   •   20:50
Dragnea anunță măsuri RADICALE în PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că miercuri va avea loc Comitetul Executiv al PSD, în care se va discuta cazul primarului de Iași, Mihai Chirica. Dragnea a spus că el nu este adeptul măsurilor ferme, dar se va supune deciziei partidului, iar în acest sens a amintit că organizațiile județene ale PSD au adoptat rezoluții prin care au cerut excluderea lui Chirica.

”Ceea ce va hotărî partidul vom vedea miercuri, dacă miercuri vom avea Comitetul Executiv al PSD. Actuala conducere a partidului, beneficiind și de încrederea dată de guvernarea Ponta a avut niște rezultate la alegerile locale și parlamentare, pe care PSD nu le-a obținut niciodată. PSD a trecut printr-un proces de modernizare, care nu a durat numai un an. Am dus partidul într-o direcție de la care nu vreau să mă abat, o direcție de deschidere (...) Eu nu sunt un copil și PSD nu este un partid născut ieri ca să nu înțelegem din prima secundă ce se ascunde în spatele unor declarații ale unor lideri politici.

Nu am stat de vorbă cu domnul Chirica. Dumnealui, în ciuda faptului că este președinte interimar al organizației PSD Iași, a participat doar la patru ședințe ale Comitetului Executiv. Este foarte greu de comunicat cu dumnealui (...) O să discutăm miercuri, dar eu nu sunt adeptul unor măsuri foarte ferme, dar partidul va lua o decizie. Până miercuri ne vom gândi cu toții, toți liderii din Comitetul Executiv și vom lua o decizie echilibrată (...) Nu am discutat cu domnul Chirica, pentru că dumnealui a ales să fie vedetă la televizor și nu am vrut să intru în competiție”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea