x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, ATAC la Daniel Constantin: M-a supărat foarte tare

Dragnea, ATAC la Daniel Constantin: M-a supărat foarte tare

de Antena 3    |    10 Ian 2017   •   22:51
Dragnea, ATAC la Daniel Constantin: M-a supărat foarte tare

Liviu Dragnea a vorbit despre declarația vicepremierului Daniel Costantin care a spus că ar trebui o impozitare diferită și să nu se păstreze 18%. Președintele PSD l-a criticat din nou public pe Daniel Constantin arătându-se ”supărat”.

”Poate spune acest lucru doar la ALDE când au ședință de partid. În coaliție se respectă programul de guvernare pe care ni l-am asumat împreună” menționând că Daniel Constantin nu a ”avut niciun fel de  calitate să spună așa ceva”, a declarat Liviu Dragnea în cadrul emisiunii ”Sinteza zilei” de la Antena 3.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea dacă ”este adevărat că pe cod roșu în România un vicepremier este plecat în Austria la schi”, Liviu Dragnea a spus că ”nu știe, a auzit doar din presă”.

Președintele Camerei Deputaților a continuat, menționând că ”pe mine m-a supărat foarte tare această declarație. Foarte tare. Eu am sperat că toată lumea înțelege că acest program de guvernare e făcut la rigoare și se va vedea că pentru prima oară în România ce am spus în campanie se va respecta”.

Liviu Dragnea a mai menționat că ”nu crede” că declarația vicepremierului este o acțiune de compromitere a coaliției guvernamentale.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea daniel constantin