x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Cu rudele e bine să te întâlneşti de sărbători, nu să le angajezi

Dragnea: Cu rudele e bine să te întâlneşti de sărbători, nu să le angajezi

05 Apr 2017   •   22:48
Dragnea: Cu rudele e bine să te întâlneşti de sărbători, nu să le angajezi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Sinaia, referitor la proiectul de lege pentru modificarea articolelor 301 şi 308 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal prin care se desfiinţează noţiunea de conflict de interese pentru funcţionarii publici, că nu este de acord ca demnitarii să îşi angajeze rudele la cabinet.

 

„Cu rudele nu sunt de acord. Cu rudele e bine să te întâlneşti acasă de sărbători, de Crăciun, în weekend. Nu sunt de acord ca rudele să fie angajate la cabinetul unui demnitar. Categoric, nu”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat despre proiectul de lege pentru modificarea articolelor 301 şi 308 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal prin care se desfiinţează noţiunea de conflict de interese pentru funcţionarii publici şi prin care demnitarii vor putea să îşi angajeze rudele la cabinet.

Deputaţii din Comisia juridică au dat, marţi, un raport favorabil proiectului de lege pentru modificarea articolelor 301 şi 308 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal prin care se desfiinţează noţiunea de conflict de interese pentru funcţionarii publici, aceasta fiind înlocuită cu sintagma "folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”.

 

Sursa Digi 24

×
Subiecte în articol: liviu dragnea