x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea crede ca Oprea a greşit. O să povestesc după Congres

Dragnea crede ca Oprea a greşit. O să povestesc după Congres

09 Mar 2018   •   12:05
Dragnea crede ca Oprea a greşit. O să povestesc după Congres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referindu-se la afirmaţiile fostului vicepremier Gabriel Oprea, că nu credea ca acesta să facă "o asemenea greşeală", precizând că va povesti după Congres "cum a fost".

 

"Am citit acest editorial al domnului Oprea şi nu credeam că poate să facă o asemenea greşeală. După Congres, o să povestesc cum a fost atunci. Chiar nu înţeleg ce l-a apucat. Eu nu voiam să-mi aduc aminte despre acel episod. E cam urât pentru dumnealui şi pentru SRI. (...) Vorbim după Congres, nu v-am spus că nu vreau să influenţez?", a afirmat Dragnea, înainte de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Întrebat cum ar putea influenţa situaţia de la Congresul PSD dacă va vorbi despre afirmaţiile lui Oprea, Dragnea a precizat: "Pentru că îl pot influenţa pe camaradul lui şi nu vreau să mă acuze". Totodată, întrebat dacă a fost camarad cu Oprea, Dragnea a răspuns: "Niciodată".

Potrivit afirmatiilor lui Oprea, Liviu Dragnea a ajuns preşedintele PSD "şi cu ajutorul" său şi "sprijinul UNPR". "Am apreciat faptul că domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaraţie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt", a scris Oprea, pe Facebook. AGERPRES

×