x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre ministrul Finanţelor: A început cu stângul, sper de acum încolo să înceapă cu dreptul

Dragnea despre ministrul Finanţelor: A început cu stângul, sper de acum încolo să înceapă cu dreptul

29 Iun 2017   •   18:54
Dragnea despre ministrul Finanţelor: A început cu stângul, sper de acum încolo să înceapă cu dreptul
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a început cu stângul, dar speră ca de acum încolo să înceapă cu dreptul. 

"A început cu stângul (ministrul Finanţelor - n.r.), sper de acum încolo să înceapă cu dreptul. Am înţeles că neavând obişnuinţa să vorbească cu atât de mulţi oameni ca dumneavoastră, care pun întrebări în acelaşi timp, o fi răspuns la altă întrebare din spate. Dar, în programul de guvernare nu este prevăzută desfiinţarea sau naţionalizarea pilonului II de pensii. Dacă cineva vrea să facă lucrul ăsta poate să o facă, dar din alt guvern. Primul ministru aici de faţă a spus că nu au în intenţie să facă aşa ceva, eu am spus acelaşi lucru, cine trebuie să mai spună ca să lămurim pe toată lumea că nu se întâmplă, cel puţin cât noi suntem la guvernare?", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, după învestirea Guvernului Tudose. 

El a adăugat că despre înfiinţarea Fondului de Solidaritate va da explicaţii tot ministrul de Finanţe după "ce o să iasă din euforia acestei zile" şi "o să fie atent când primeşte 10 întrebări odată, să ştie la care răspunde". 

Liviu Dragnea a menţionat că măsurile guvernamentale vor fi comunicate de miniştri şi, când va fi cazul, de către premier. 

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a afirmat joi seară, legat de declaraţiile sale privind desfiinţarea pilonului II de pensii, că "s-a produs o eroare" pentru care îşi cere scuze. 

"S-a produs o eroare pentru care îmi cer scuze", a spus Mişa, la Parlament. 

După audierile din comisiile de specialitate, Ionuţ Mişa anunţase că Guvernul va desfiinţa pilonul II de pensii. AGERPRES

×