x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, despre Tudose: Om pragmatic, are energie; îi pune la treabă pe miniştri

Dragnea, despre Tudose: Om pragmatic, are energie; îi pune la treabă pe miniştri

01 Aug 2017   •   22:57
Dragnea, despre Tudose: Om pragmatic, are energie; îi pune la treabă pe miniştri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că premierul Mihai Tudose este un om pragmatic, cu energie, care îi pune la treabă pe miniştri şi comunică, menţionând că întârzierile din programul de guvernare încep să fie recuperate.

"E prematur, perioada e foarte scurtă şi este prematur să fac o astfel de evaluare, dar pe Mihai Tudose îl ştiu, nu l-am descoperit în ziua în care l-am propus. E un om care munceşte, un om pragmatic, are energie, sper să-şi ţină nivelul de energie, îi pune la treabă pe miniştri, comunică cu ei şi este preocupat, ca toţi membrii Cabinetului sper, să se recupereze întârzierile. Şi încep să apară semne foarte bune din ceea ce era întârziat, unele chiar erau lăsate pur şi simplu, unele iniţiative şi măsuri din programul de guvernare. Deci cred că va fi bine", a afirmat Dragnea la Antena 3.

El a adăugat că le-a spus tuturor membrilor Guvernului că nu va avea cu ei o relaţie bazată pe prietenie, ci pe rezultate.

"Despre Guvern: eu le-am spus la început, chiar la Cotroceni, că relaţia dintre mine şi ei nu va fi una bazată pe dragoste sau prietenie, ci doar pe rezultate. Sigur că nu suntem duşmani, dar dincolo de prietenie, dincolo de afecţiune, vor prima rezultatele. Pe mine şi pe noi, ca partid şi coaliţie, ne interesează rezultatele, deci va fi o relaţie bazată strict pe cifre şi pe rezultate pentru că este un program care a fost votat de oameni şi care are ca obiective principale mai mulţi bani în buzunarele românilor, o ţară dezvoltată", a afirmat liderul PSD. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: liviu dragnea mihai tudose