x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre Vâlcov: Trebuie omorât azi, acum

Dragnea despre Vâlcov: Trebuie omorât azi, acum

09 Feb 2018   •   11:30
Dragnea despre Vâlcov: Trebuie omorât azi, acum

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, ironic, că Darius Vâlcov "trebuie omorât azi, acum", după ce a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare.

 

Întrebat la Palatul Parlamentului cum comentează faptul că Darius Vâlcov, angajat la Guvern, a fost condamnat la închisoare, Dragnea a spus "Trebuie omorât azi, acum. Împuşcat".

Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina, a fost condamnat joi de ÎCCJ la opt ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Potrivit deciziei instanţei, Vâlcov a primit 4 ani pentru trafic de influenţă, 6 ani pentru spălare de bani, 2 ani pentru efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia. Aceste pedepse s-au contopit, aplicându-se pedeapsa cea mai mare, la care se adaugă un spor, rezultând astfel o condamnare finală de 8 ani.

Totodată, se confiscă de la acesta suma de 6,2 milioane lei, fiind menţinut sechestrul asigurător dispus de procurorii DNA. Decizia nu este definitiva. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea darius valcov condamnare