x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Nu e în regulă ca în fiecare an preţul la energie şi gaze şi crească pur şi simplu din pixul celor de la ANRE

Dragnea: Nu e în regulă ca în fiecare an preţul la energie şi gaze şi crească pur şi simplu din pixul celor de la ANRE

29 Sep 2017   •   19:30
Dragnea: Nu e în regulă ca în fiecare an preţul la energie şi gaze şi crească pur şi simplu din pixul celor de la ANRE
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, consideră că majorările succesive ale preţurilor la energie electrică şi gaz "nu sunt în regulă".

El a declarat, vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că "aceste preţuri sunt mărite prin acceptarea includerii în preţ a unor pierderi nejustificate ale celor care distribuie energia", cu acceptul reprezentanţilor Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

"Nu e în regulă ca în fiecare an preţul la energie şi gaze şi crească pur şi simplu din pixul celor de la ANRE, iar aceste majorări afectează şi populaţia şi agenţii economici", a afirmat Dragnea.

Liderul social-democrat a subliniat că în România pierderile acceptate de ANRE se ridică la 17%, în condiţiile în care în Olanda sunt de 4%, în Germania de 5%, iar în Franţa de 8%.

Dragnea consideră că înfiinţarea unei comisii de anchetă a activităţii ANRE "se dovedeşte încă o dată justificată". www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: liviu dragnea