x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: O tulburare, o şubrezire a Băncii Naţionale nu e bună pentru România

Dragnea: O tulburare, o şubrezire a Băncii Naţionale nu e bună pentru România

10 Mar 2017   •   08:58
Dragnea: O tulburare, o şubrezire a Băncii Naţionale nu e bună pentru România
Sursa foto: DIANA OROS

O tulburare, o şubrezire a Băncii Naţionale nu este bună pentru România, a declarat joi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

"Dacă instituţii importante din acest stat sunt mereu sub atac, s-ar putea să fie o problemă şi începi să te gândeşti - de unde vin toate astea? Atacurile începute împotriva BNR afectează cursul de schimb. Am văzut atac pe Mugur Isărescu de câteva zile. Nu mi se pare în regulă. (...) O instabilitate la Banca Naţională produce o instabilitate macroeconomică, o instabilitate financiară. O tulburare, o şubrezire a Băncii Naţionale pentru România nu e bună, adică discutăm foarte serios", a declarat Dragnea la România TV.

El a subliniat că nu doreşte schimbarea lui Mugur Isărescu de la şefia BNR.

"Eu? Niciodată (nu vrea schimbarea lui Isărescu - n.r.). Vorbesc în numele partidului. Nu vreau schimbarea lui Mugur Isărescu, dimpotrivă îl susţin, o spun răspicat. L-am susţinut şi în alte rânduri, şi în alte situaţii, chiar dacă nu mi-au plăcut anumite gesturi, acţiuni, pentru mine e important ca Banca Naţională să fie stabilă. Este o chestiune strategică", a arătat preşedintele PSD. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: liviu dragnea