x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: Iohannis îşi cere suspendarea; Nu cred că trebuie pentru România aşa ceva

Liviu Dragnea: Iohannis îşi cere suspendarea; Nu cred că trebuie pentru România aşa ceva

23 Ian 2017   •   22:12
Liviu Dragnea: Iohannis îşi cere suspendarea; Nu cred că trebuie pentru România aşa ceva

Preşedintele Klaus Iohannis îşi cere suspendarea pentru a putea merge în ţară să se victimizeze, a afirmat, luni, şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al social-democraţilor.

"Începe să fie evident, preşedintele Iohannis îşi cere suspendarea. Cred că vrea o suspendare pentru a putea avea din nou o tribună, pentru a putea merge în ţară ca să se victimizeze. Nu suntem interesaţi de asta, noi chiar vrem ca acest Guvern să guverneze şi în Parlament să dăm legile pe care românii le aşteaptă, să le facă o viaţă mai bună. Eu, cel puţin acum, nu sunt interesat de ideea de suspendare, nu cred că trebuie pentru România aşa ceva acum. De la alegeri încoace, preşedintele Klaus Iohannis a făcut ca România să fie într-o criză politică permanentă, inventând periodic, la un interval de timp, câte o temă. Este o teorie a sinusoidelor", a declarat Dragnea la România TV.

Potrivit acestuia, "preşedintele a minţit cu presa de faţă" când a participat la şedinţa de Guvern.

"Preşedintele a minţit cu presa de faţă, la acea întâlnire de la Guvern - a spus că a fost invitat. Pentru că în Constituţie se spune foarte clar: preşedintele poate participa la şedinţele de guvern în două situaţii - când se discută subiecte de interes major naţional pe cele trei domenii - extern, apărare şi ordine publică - sau dacă este invitat de primul ministru Pe ordinea de zi nu era niciuna din cele trei teme. Prim-ministrul nu l-a invitat, a aflat de la aghiotantul SPP, care a aflat probabil de la aghiotantul preşedintelui Iohannis sau de la SPP. Era pe drum. Cu 10 minute înainte. (...) Deci, preşedintele Iohannis a fost acolo pe lângă Constituţie şi, ca să spună că a fost în interiorul Constituţiei, a minţit că l-a invitat premierul Grindeanu. A dat buzna la Guvern şi asta a fost invitaţia premierului? Premierul a şi spus după aia, în conferinţă de presă, că nu l-a invitat", a susţinut Liviu Dragnea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea klaus iohannis suspendare