x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: PSD i-a oferit lui Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie

Dragnea: PSD i-a oferit lui Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie

26 Iun 2016   •   23:32
Dragnea: PSD i-a oferit lui Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Liviu Dragnea consideră că Partidul Social Democrat i-a oferit lui Victor Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie şi că oricine din PSD cu un anumit nivel de pregătire ar putea să ajungă premier după alegerile parlamentare.

Dragnea i-a răspuns astfel lui Ponta care susţine că, dacă nu a avut sprijinul pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor, nu îl va avea nici pentru cea de premier.

"Îi spun doar că nu are dreptate. E bine ca în perioada asta, aşa cum am hotărât toţi în PSD, să ne concentrăm nu pe funcţii, ci pe construcţia programului de guvernare, construcţia ofertei politice, construcţia planului de dezvoltare a României, pe mers în ţară, contribuit la organizarea filialelor care au nevoie de sprijin, de stabilit lista de candidaţi, de discutat cu fiecare membru de partid, de discutat cu cetăţenii. Nu are dreptate că nu are sprijin de la partid. Nu e adevărat. PSD i-a oferit lui Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie", a afirmat duminică Dragnea la România TV.

Întrebat ce şanse are Victor Ponta să ajungă din nou premier, Dragnea a spus: "Oricine are şanse să ajungă premier, oricine cu un anumit nivel de pregătire, şi Victor Ponta îl are. Nu facem un concurs. Propunerea de prim-ministru pe care o va face PSD va fi o propunere luată după o analiză foarte serioasă, care trebuie să aibă susţinere în partid".

Dragnea a spus însă că experienţa lui Victor Ponta cântăreşte foarte mult, ca şi performanţele Guvernului său. "Guvern din care am făcut şi eu parte, dar eram prea mic", a adăugat Dragnea. AGERPRES

×